Föredrag

May-lis Farnes brinner för att Sverige ska ha fler vinstdrivande och stabila företag.

För varje månad som går så är det fler och fler som startar företag i Sverige. Det är på gott och ont. Det är fantastisk att starta företag att bli sin ”egen herre” och idag är det många instanser i Sverige som ger råd åt arbetslösa att starta ett företag. Men, det krävs dock kompetens, möjlighet att erbjuda marknaden produkter och tjänster som de har behov av och vill ha, och samtidigt tjäna pengar. För poängen med att starta ett företag är ju att kunna leva av det, mer eller mindre efter de mål som företagaren sätter.

Jag är av den uppfattningen att det kräver kompetense och eventuellt stöd för att lyckas med sitt företagande. Och det krävs att kunder är villiga att betala för det som erbjuds och att det är nog lönsamt att leva för eller tjäna så mycket pengar som grundaren av bolaget sätter som mål.

May-Lis Farnes håller föredrag om företagandet, baserat på sina egna erfarenheter som ledare, entreprenör och idag utbildare och företagscoach:

  • ”Hur få ett företag att bli ett företag”
  • ”Hur brinna för sitt företagande utan att brinna upp”
  • ”Hur sätta mål och nå dina mål”

May-Lis Farnes är idag Ambassadör för Kvinnors Företagande och har hållt ett antal föredrag i skolor, på Arbetsförmedlingen etc.

För mer information:
http://www.ambassadorer.se/

Du kan läsa artiklar om May-Lis Farnes på webbtidningen Alltomföretagande

Duktiga ledare behövs! May-Lis Farnes